Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

BORSA TEMPORAL POLICIA LOCAL 2021


Llista de persones exemptes de realitzar el procés selectiu i calendari de proves

Data publicació: 19/11/2021

Es publica també el llistat de les persones aspirants que resten exemptes de realitzar el procés selectiu per trobar-se en algun dels supòsits de l'article 178 del Reglament marc de coordinació de les policies locals de les Illes Balears, sempre i quan figurin en la llista definitiva de persones admeses del procediment. Es recorda que l'exempció estarà condicionada a l'obtenció de l'actualització del curs, obtinguda abans de la finalització de la primera edició del curs de capacitació.

Es convoca les persones admeses per realitzar el primer exercici consistent en les proves físiques el dia 13 de desembre de 2021 i la prova de coneixements per el dia 19 de desembre de 2021. En un proper comunicat es concretarà la ubicació i horaris dels exercicis.

Podeu consultar la relació de les persones aspirants que resten exemptes de realitzar el procés selectiu, tant a la seu electrònica com a la pàgina web http://oposicions.caib.es., accedint al procediment corresponent.
Llista de persones exemptes de realitzar procés selectiu


català . castellano