Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

BORSA TEMPORAL POLICIA LOCAL 2021


Llista dels aspirants que han superat el 3r exercici del procediment extraordinari per a la categoria de policia.

Data publicació: 16/02/2022

En data 16 de febrer de 2022, es fa pública la llista provisional de persones aspirants que han superat el tercer exercici, consistent en la prova d'aptitud psicológica i de personalitat, del procediment extraordinari per constituir una borsa d'ocupació temporal específica, descentralitzada per illes, per a la categoria de policia local.

D'altra banda, es poden consultar les qualificacions provisionals accedint mitjançant la Consulta personal a la pŕgina web (www.oposicions.caib.es) introduint el vostre DNI o NIE (sense la lletra final) i la data de naixement.

Les persones interessades disposen d'un termini de tres dies hŕbils a partir de l'endemŕ d'aquesta publicació per efectuar una reclamació o solˇlicitar la revisió del tercer exercici.

Necessŕriament, dins el termini dels tres dies esmentat, la solˇlicitud de revisió s'ha d'avançar al Tribunal, una vegada registrat l'escrit (en el Registre General de l'EBAP, o un altre Registre públic o mitjançant Correus) , al correu electrňnic: formaciopolicial@ebap.caib.es

En un prňxim comunicat s'informarŕ del dia, hora i lloc de revisió.

Podeu consultar les diligčncies de les llistes definitives esmentades, per illes:

LLISTES PROVISIONALS MENORCA

LLISTA PROVISIONAL MALLORCA

LLISTES PROVISIONALS EIVISSA


catalŕ . castellano