Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

Cos de gestió


Llista provisional d'aprovats del 2n exercici del cos de gestió, pel torn lliure, i 1r exercici, pel torn de promoció interna

Data publicació: 14/07/2022

En data 14 de juliol de 2022, es fa pública la llista provisional de persones aspirants que han superat el segon exercici de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, i el 1r exercici, pel torn de promoció interna, al cos de gestió de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Les persones interessades disposen d'un termini de tres dies hàbils a partir de l'endemà d'aquesta publicació per efectuar una reclamació o sol·licitar la revisió de l'exercici.

Necessàriament, dins el termini dels tres dies esmentat, la sol·licitud de revisió s'ha d'avançar al Tribunal, una vegada registrat l'escrit, mitjançant correu electrònic: oposicions@caib.es.

S'avisarà de la data de la revisió en un proper comunicat. En funció del nombre de sol·licituds presentades, s'establiran els torns de personació i, en cas que sigui necessari, es podria habilitar un dia addicional.


català . castellano