Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

PROCES SELECTIU UNIFICAT CATEGORIA POLICIA 2022


COMUNICAT EN RELACIÓ AMB L'INICI DEL PROPER CURS BÀSIC DE POLICIA LOCAL 44 PROMOCIÓ

Data publicació: 24/02/2023

Es publica la relació d'aspirants convocats al proper curs bàsic de capacitació de policia local que tindrà inici els dies 6, 8 i 20 de març, a la seu de l'EBAP a Mallorca.

GRUP 1. DILLUNS DIA 6 DE MARÇ, 8.30 HORES: començarà el curs dels municipis Palma, Llucmajor i Manacor. Lloc d'impartició: dependències de L'EBAP. Carrer Gremí de Corredors, 10, 3° Palma (AULA 7).

S'adjunta la llista d'aspirants convocats. GRUP 1

GRUP 2. DIMECRES DIA 8 DE MARÇ, 8.30 HORES: començarà el curs dels muncipis Calvià, Deià, Son Servera, Consell, Mancor de la Vall,Campanet, Pollença, Capdepera, Sóller, Algaida. Lloc d'impartició: Dependències de L'EBAP. Carrer Gremí de Corredors, 10, 3° Palma (AULA 2).

S'adjunta la llista d'aspirants convocats GRUPO 2

GRUP 3. DILLUNS 20 DE MARÇ, 8.30 HORES: començarà el curs dels muncipis de l'Illa de Mallorca (Sant Llorenç des Cardassar, Alcúdia, Muro, Andratx,Santanyi, Inca, Bunyola);l'Illa d'Eivissa i la de Menorca.
En un pròxim comunicat es concretarà la llista d'aspirants convocats, ates que queda pendent de realització les proves físiques per part d'un aspirant del procès unificat.


català . castellano