Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

Cos subaltern


MODELS DE RELACIÓ DE MČRITS ALˇLEGATS PER A LA FASE DE CONCURS DEL COS SUBALTERN

Data publicació: 03/03/2023

S'annexen, a continuació, els models de relació de mčrits alˇlegats per a la fase de concurs, tant per al torn lliure com per al torn de promoció interna, de les proves selectives per a l'ingrés al cos subaltern de l'Administració general de la CAIB.

Podeu consultar en el BOIB núm. 31, de 12 de març de 2020, la publicació de la Resolució de la consellera Administracions Públiques i Modernització de 26 de febrer de 2020, de rectificació d'errades i de modificació dels models de relació de mčrits alˇlegats per a la fase de concurs de la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 25 d'abril de 2019 per la qual s'aproven la convocatňria, les bases, els exercicis i temari, i el barem de mčrits, i es designa el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, al cos subaltern de l'Administració general de la Comunitat Autňnoma de les Illes Balears.

MODEL TORN LLIURE
MODEL PROMOCIO INTERNA


catalŕ . castellano