Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

Concurs Cos auxiliar tributari


Publicació de requeriments en el procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mčrits per cobrir les places de personal funcionari del GRUP C2 de l'Administració general de l'Agčncia Tributŕria de les Illes Balears

Data publicació: 04/09/2023

En data 4 de setembre de 2023, d'acord amb el punt 15.2 de la convocatňria, el tribunal del grup C2, cos auxiliar tributari, del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mčrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Agčncia Tributŕria de les Illes Balears ha aprovat un requeriment nou a persones no requerides anteriorment o amb errades, per disposar dels elements de judici necessaris per valorar els mčrits que han alˇlegat i acreditat tal com estableix la convocatňria, i s'atorga un termini de deu dies hŕbils, a través dels mitjans establerts en la base 6.1 (des del dia 5 fins al dia 18 de setembre).

Podeu consultar la relació de persones que han d'acreditar la documentació addicional al Portal de l'opositor (http://oposicions.caib.es) mitjançant la Consulta Personal.

S'adverteix que si les persones interessades incloses en la relació no atenen aquest requeriment en el termini indicat es considerarŕ que desisteixen al trŕmit.

Les persones interessades incloses en la relació esmentada poden presentar els aclariments o documentació que considerin a la seu electrňnica.


catalŕ . castellano