Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

PROCES SELECTIU UNIFICAT CATEGORIA POLICIA 2023


Llista provisional aprovats del 2n exercici del procés unificat per cobrir les places de la categoria de policia de determinats municipis de les Illes Balears

Data publicació: 21/09/2023

En data 21 de setembre de 2023, es fa pública la llista provisional de persones aspirants que han superat el segon exercici del procés unificat per cobrir les places de la categoria de policia de determinats municipis de les Illes Balears.

Notes provisionals Mallorca

Notes provisionals Menorca

Les persones interessades disposen d'un termini de tres dies hŕbils a partir de l'endemŕ d'aquesta publicació per a fer alˇlegacions o solˇlicitar la revisió del segon exercici (de dia 22 a 26 de setembre).

En el cas que l'aspirant únicament vulgui impugnar alguna pregunta o resposta, haurŕ de solˇlicitar-ho per escrit a través de l'oportú trŕmit telemŕtic a través de la Seu Electrňnica. En aquest cas no farŕ falta solˇlicitar la revisió de l'exercici ja que el Tribunal respondrŕ de manera motivada a les qüestions plantejades per l'aspirant.

Els enllaços per accedir al trŕmit telemŕtic són els següents:

Mallorca: https://www.caib.es/seucaib/ca/200/persones/tramites/tramite/5752298

Menorca: https://www.caib.es/seucaib/ca/200/persones/tramites/tramite/5752384

En un prňxim comunicat s'informarŕ del dia, hora i lloc de revisió.


catalŕ . castellano