Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

Cos auxiliar


Llista provisional d'aprovats del segon exercici del cos auxiliar administratiu del cos general

Data publicació: 08/02/2023

En data 8 de febrer de 2023, es fan públiques les llistes provisionals de persones aspirants que han superat el segon exercici de les proves selectives convocades per a l'ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna vertical, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, al cos auxiliar de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Les persones interessades disposen d'un termini de tres dies hàbils a partir de l'endemà d'aquesta publicació per efectuar una reclamació o sol·licitar la revisió de l'exercici (fins al dia 13 de febrer).

Necessàriament, dins el termini dels tres dies esmentat, la sol·licitud de revisió s'ha d'avançar al Tribunal, una vegada registrat l'escrit, al correu electrònic: oposicions@caib.es.

Les dades de revisió s'establiran, en funció del nombre de sol·licituds presentades, en un proper comunicat.

A l'illa de Mallorca, la revisió per a les persones aspirants que l'hagin sol·licitat dins termini, es realitzarà a la seu de l'EBAP a Palma (C/Gremi de Corredors, 10, 3r, Polígon de Son Rossinyol).

A les illes de Menorca i d'Eivissa, la revisió per a les persones aspirants que l'hagin sol·licitat dins termini, es realitzarà per videoconferència. Les persones aspirants s'han de personar a les dependències de l'EBAP a Menorca (Carrer del Bisbe Gonyalons, 20 - 07703 Maó) i d'Eivissa (Sa Coma, Carretera de Sant Antoni, km 2,3 - Sant Antoni de Portmany), respectivament.

Podeu consultar les llistes esmentades en la pàgina del cos i la nota particular dins l'apartat Consulta personal de la pàgina del Portal de l'opositor: http://oposicions.caib.es

Podeu sol·licitar la revisó o presentar la reclamació a la seu electrònica:

seu electrònica


Pàgina del cos


català . castellano