Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

Cos auxiliar


Ajornades totes les proves d'oposicions a la CAIB convocades per als propers 30 dies. L'EBAP informarŕ de la nova data dels exŕmens ajornats al més aviat possible

Data publicació: 12/03/2020

En línia amb les indicacions del Ministeri de Política Territorial i Administracions Públiques, la Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització anuncia que queden ajornades totes les proves d'oposicions als cossos de l'Administració de la Comunitat Autňnoma de les Illes Balears que estan convocades per als propers 30 dies i durant el temps que sigui precís.

Actualment, les Illes Balears es troben en una fase de contenció simple, no reforçada. Tot i així, per responsabilitat, s'ha decidit extremar les mesures pel fet de ser una comunitat insular, sempre seguint criteris tčcnics i en consens amb el Govern de l'Estat.

S'ajorna el 1r. examen al cos auxiliar (previst per al 21/3/2020), al qual estaven convocades 3.167 persones a Mallorca, 179 persones a Menorca, 222 persones a Eivissa, i 5 a Formentera.

La Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització lamenta les molčsties que aquest ajornament pugui suposar a les persones aspirants. En cada cas, l'EBAP informarŕ sobre la nova data de convocatňria de les proves al més aviat possible.

Amb relació a la nova data de la prova, es comunicarŕ, al més aviat possible, quan se superi aquesta fase de contenció.


Pŕgina del cos


catalŕ . castellano