Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

Cos auxiliar


Correcció d'errades de la llista provisional d'aprovats del segon exercici del cos auxiliar administratiu, pel torn lliure, de l'illa d'Eivissa

Data publicació: 10/02/2023

En data 10 de febrer de 2023, es fa pública la correcció d¿errades de la llista provisional de persones aspirants que han superat el segon exercici de les proves selectives convocades per a l'ingrés, pel torn lliure, per a l'illa d'Eivissa, al cos auxiliar de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Atès que s'ha detectat una errada en el trasllat de la informació de les puntuacions de la part jurídica de l'exercici de les persones aspirants que s'examinaren en el segon torn pel torn lliure de l'illa d'Eivissa, es procedeix a la rectificació d'errors de la llista esmentada publicada el dia 8 de febre de 2023 i a la seva publicació.

Les persones afectades per aquesta modificació disposen d'un termini de tres dies hàbils a partir de l'endemà d'aquesta publicació per efectuar una reclamació o sol·licitar la revisió de l'exercici (fins al dia 15 de febrer).

Necessàriament, dins el termini dels tres dies esmentat, la sol·licitud de revisió s'ha d'avançar al Tribunal, una vegada registrat l'escrit, al correu electrònic: oposicions@caib.es.

Les dades de revisió s'establiran, en funció del nombre de sol·licituds presentades, en un proper comunicat.

A l'illa d'Eivissa, la revisió per a les persones aspirants que l'hagin sol·licitat dins termini, es realitzarà per videoconferència. Les persones aspirants s'han de personar a les dependències de l'0EBAP d'Eivissa (Sa Coma, Carretera de Sant Antoni, km 2,3 - Sant Antoni de Portmany).

Podeu consultar les llistes esmentades en la pàgina del cos i la nota particular dins l¿apartat Consulta personal de la pàgina del Portal de l'opositor: http://oposicions.caib.es


Pàgina del cos


català . castellano