Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

Cos auxiliar


Revisió de la part jurídica del segon exercici del cos auxiliar administratiu del cos general

Data publicació: 03/03/2023

El Tribunal de les proves selectives convocades per a l'ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna vertical, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, al cos auxiliar de l'Administració general de la Comunitat Autňnoma de les Illes Balears anuncia les dates, lloc i torns de revisió de la part jurídica del segon exercici per a les persones aspirants que varen solˇlicitar revisió dins termini.

A l'illa de Mallorca, la revisió es realitzarŕ els dies 7, 8 i 9 de març, a la seu de l'EBAP a Palma (C/Gremi de Corredors, 10, 3r, Polígon de Son Rossinyol), a l'aula 19.

A l'illa de Menorca, la revisió es realitzarŕ per videoconferčncia el dia 10 de març. Les persones aspirants s'han de personar a les dependčncies de l'EBAP a Menorca (Carrer del Bisbe Gonyalons, 20 - 07703 Maó).

A l'illa d'Eivissa, la revisió es realitzarŕ per videoconferčncia el dia 10 de març. Les persones aspirants s'han de personar a les dependčncies de l'EBAP a Eivissa (Sa Coma, Carretera de Sant Antoni, km 2,3 - Sant Antoni de Portmany).

Distribució de torns per dates
Podeu consultar la distribució dels torns en els documents següents:

MALLORCA TORN 1
MALLORCA TORN 2
MALLORCA TORN 3
MENORCA
EIVISSA


Pŕgina del cos


catalŕ . castellano