Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

Cos auxiliar


DISTRIBUCIÓ PER AULES DE LES PERSONES ASPIRANTS CONVOCADES AL PRIMER EXERCICI DEL COS AUXILIAR DE LA CAIB

Data publicació: 06/03/2020

Es fa pública la distribució per aules de les persones aspirants convocades al primer exercici de les proves selectives per accedir, pel torn lliure i pel torn de promoció interna, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, al cos auxiliar de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

L'exercici es durà a terme el dia 21 de març de 2020, a les 11.00 hores, a la seu del Campus de la Universitat de les Illes Balears (edificis Gaspar Melchor de Jovellanos, Guillem Cifre, Anselm Turmeda i Ramon Llull) i a les seus de les extensions universitàries de Menorca (Can Salort, al carrer de Santa Rita, 11, d'Alaior) i d'Eivissa (antic edifici de la Comandància, al carrer del Calvari, 1, d'Eivissa).

Podeu consultar les relacions esmentades, per illes, a continuació:
AULES 1R EXERCICI COS AUXILIAR MALLORCA
AULES 1R EXERCICI COS AUXILIAR MENORCA
AULES 1R EXERCICI COS AUXILIAR EIVISSA

SORTEIG PÚBLIC DEL QÜESTIONARI
A les 08.00 hores, a l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, s'efectuarà el sorteig públic de la prova davant les persones aspirants que vulguin assistir-hi.


Pàgina del cos


català . castellano