Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

CFS VETERINARIA


Llista provisional d'aprovats del 2on exercici del CFS Veterinària

Data publicació: 23/08/2022

En data 23 d'agost de 2022, es fa pública la llista provisional de persones aspirants que han superat el segon exercici de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al CFS Veterinària de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

Les persones interessades disposen d'un termini de tres dies hàbils a partir de l'endemà d'aquesta publicació per efectuar una reclamació o sol·licitar la revisió de l'exercici.

La sol·licitud de revisió o la reclamació s'ha de presentar en el Registre general de l'EBAP o en qualsevol altra de les formes que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.


La revisió de l'exercici, per a les persones aspirants que l'hagin sol·licitat dins termini, es realitzarà el dia 5 de setembre de 2022, a les 9:00 hores, a la seu de l'EBAP a Palma (C/Gremi de Corredors, 10, 3r, Polígon de Son Rossinyol).

Per a les persones aspirants de fora de l'illa de Mallorca i aquelles que ho hagin sol·licitat, la revisió es farà per via telefònica.


Pàgina del cos


català . castellano