Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

COS AUXILIAR. MALLORCA


Tràmit de revisió

Data publicació: 22/11/2021

La Comissió Tècnica de Valoració del concurs per a constituir una borsa extraordinària per cobrir places vacants del cos auxiliar de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a l'illa de Mallorca (BOIB, núm. 56 de 29 d'abril de 2021). Ha acordat que la revisió de la valoració provisional es durà a terme dia 26 de novembre de 2021.

Totes aquelles persones que ho varen sol·licitar expressament dins el termini atorgat al comunicat de dia 27 d'octubre de 2021 i encara desitgin assistir a la revisió dels seus mèrits hauran de personar-se a la seu de l'EBAP a Palma (C/Gremi de Corredors, 10, 3r, Pol.de Son Rossinyol). Atès el nombre de sol·licituds i per tal d'evitar possibles aglomeracions es realitzaran dos torns en funció de la lletra inicial del primer llinatge dels aspirants.

-Els aspirants que el seu primer llinatge comenci per una lletra entre l'"A" i l'"L" hauran de personar-se a les 10:00 a l'aula 4 de la seu de l'EBAP.
-Els aspirants que el seu primer llinatge comenci per una lletra entre l'"M" i la "Z" hauran de personar-se a les 12:00 a l'aula 4 de la seu de l'EBAP.


Pàgina del cos


català . castellano