Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

Cossos facultatius


Publicació de requeriments en el procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mčrits per cobrir les places de personal funcionari dels cossos facultatius de l'Administració especial de la CAIB

Data publicació: 28/06/2023

En data 28 de juny de 2023, d'acord amb el punt 14.2 de la convocatňria, els tribunals dels grups integrants de l'Administració especial del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mčrits per cobrir les places dels cossos facultatius de personal funcionari de l'Administració especial de la Comunitat Autňnoma de les Illes Balears han acordat requerir als aspirants que esmenin els defectes que presenta la documentació acreditativa dels mčrits i atorgar un termini d'esmena de deu dies hŕbils a través dels mitjans establerts en la base 5.1 (des del dia 29 de juny fins al dia 12 de juliol). També reclamen formalment a les persones interessades els aclariments o, si pertoca, la documentació addicional que considera necessŕria per disposar dels elements de judici necessaris per valorar els mčrits que han alˇlegat i acreditat tal com estableix la convocatňria.

S'adverteix que si la persona interessada no atén aquest requeriment en el termini indicat es considerarŕ que desisteix al trŕmit.

Podeu consultar les relacions de persones que han acreditat mčrits amb defectes formals de cada grup al Portal de l'opositor (http://oposicions.caib.es) mitjançant la Consulta Personal.

Podeu presentar els aclariments o documentació que considereu a la seu electrňnica.


Pŕgina del cos


catalŕ . castellano