Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

Cossos facultatius


Aclariment en relació amb la publicació de requeriments en el procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mčrits per cobrir les places del CFS FARMŔCIA MALLORCA de l'Administració especial de la CAIB

Data publicació: 29/06/2023

S'informa que s'ha detectat una errada en la publicació de data 28 de juny de 2023, de requeriments del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mčrits per cobrir les places dels cossos facultatius de personal funcionari de l'Administració especial de la Comunitat Autňnoma de les Illes Balears, únicament en relació amb la situació de les persones aspirants del cos facultatiu superior especialitat Farmŕcia Mallorca.

Podeu consultar la relació corregida de persones que han acreditat mčrits amb defectes formals del cos facultatiu superior al Portal de l'opositor (http://oposicions.caib.es) mitjançant la Consulta Personal.


Pŕgina del cos


catalŕ . castellano