Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

ESTABILITZACIÓ CONCURS EXTRAORDINARI MČRITS


PUBLICACIÓ LLISTES INFORMATIVES DE MČRITS ALˇLEGATS DEL PROCÉS EXCEPCIONAL D'ESTABILITZACIÓ PER CONCURS EXTRAORDINARI DE MČRITS i REQUERIMENT PER ACREDITACIÓ DE MČRITS (PERSONAL FUNCIONARI)

Data publicació: 20/02/2023

Es comunica que per Resolució de la consellera de Presidčncia, Funció Pública i Igualtat de data 20 de febrer de 2023, s'ordena la publicació de llistes informatives de l'ordre dels aspirants d'acord amb la puntuació resultant dels mčrits alˇlegats en la declaració responsable d'autobaremació del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mčrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general i especial de la Comunitat Autňnoma de les Illes Balears (punt 11 de les bases de la convocatňria). Podeu consultar-la, a continuació:

RESOLUCIO PUBLICACIO LLISTES INFORMATIVES

Dins aquesta resolució, podeu consultar les llistes informatives i les llistes de persones aspirants requerides per a la presentació de mčrits en els documents següents:

Annex 1. Llista informativa de l'ordre dels aspirants d'acord amb la puntuació resultant dels mčrits alˇlegats en la declaració responsable d'autobaremació.

Annex 2: Llista de persones aspirants requerides per acreditar els mčrits alˇlegats en la declaració responsable. Podeu consultar-la, a continuació:

ANNEX 2


Pŕgina del cos


catalŕ . castellano