Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

ESTABILITZACIÓ CONCURS OPOSICIÓ


ACLARIMENT SOBRE LES LLISTES PROVISIONALS DE MČRITS ALˇLEGATS

Data publicació: 29/11/2022

Es recorda que les llistes provisionals de mčrits alˇlegats en els processos d'estabilització publicades avui, únicament reflecteixen les puntuacions que resulten de l'autobaremació efectuada per cada persona aspirant (veure base 10.2), perň en cap cas reflecteixen puntuacions de mčrits comprovades pels tribunals.

Els Tribunals encara NO han dut a terme la revisió dels mčrits. Una vegada conclňs el procediment de revisió i baremació, el tribunal aprovarŕ una llista provisional amb les puntuacions que han obtingut els aspirants. Aquesta llista s'ha de publicar segons la base 5.1 per ordre de major a menor puntuació total (veure base 14.3).

Per tant, les puntuacions i les posicions que figuren a les llistes provisionals de mčrits alˇlegats, publicades avui, poden canviar en funció de la revisió i la baremació de mčrits que facin els tribunals (veure bases 14.3 i 14.4).


Pŕgina del cos


catalŕ . castellano