Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

PROCES SELECTIU UNIFICAT CATEGORIA POLICIA 2022


Publicació BOIB modificació convocatòria i ampliació termini presentació sol·licituds

Data publicació: 11/10/2022

En data d'avui s'ha publicat en el BOIB, Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 10 d'octubre de 2022 per la qual es modifica la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 29 de setembre per la qual s'aproven la convocatòria, les bases, els temaris, els exercicis i es designa el tribunal qualificador de les proves selectives del procés unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels municipis d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Binissalem, Bunyola, Calvià, Campanet, Campos, Ciutadella, Consell, es Mercadal, Estellencs, Felanitx, Formentera, Inca, Lloret de Vistalegre, Llucmajor, Manacor, Mancor de la Vall, Muro, Palma, Pollença, Sant Antoni de Portmany, Sant Josep de sa Talaia, Sant Llorenç des Cardassar, Santanyí i Son Servera (BOIB núm. 128, d'1 d'octubre de 2022), per tal d'incloure l'Ajuntament de Deià en el procés unificat esmentat.

Amb aquesta modificació de la Resolució es convoquen 137 places de la categoria de policia del cos de policia locals corresponents a l'escala d'Administració especial, subescala de serveis especials, grup C, subgrup C1, incloses en les ofertes d'ocupació pública i dels ajuntaments que s'indiquen en l'annex 1 de la mencionada Resolució.

Per tant, es modifiquen els punts 1.5, 3.4 i 5 de l'annex 2 de la Resolució esmentada, amb l'objectiu d'actualitzar l'import de la taxa, optimitzar i agilitar les relacions de l'interessat amb l'Administració, així com adequar el calendari de les proves selectives al nou termini de presentació de sol·licituds, que serà de vint dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci de la modificació de la convocatòria en el BOE (des del dia 13 d'octubre fins a dia 10 de novembre).

També es modifica l'apartat B de l'annex 4 de la Resolució esmentada per tal d'incloure-hi el tema número 10, corresponent al municipi de Deià.


Pàgina del cos


català . castellano