Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

PROCES SELECTIU UNIFICAT CATEGORIA POLICIA 2022


Comunicat respecte a l'Ajuntament de Felanitx

Data publicació: 26/10/2022

S'informa que en data 26 d'octubre de 2022 l'Ajuntament de Felanitx ha comunicat a l'EBAP que durà a ple deixar sense efectes la competència que li havia delegat per a la gestió del procés selectiu per la cobertura de les seves places de policia. En conseqüència, a partir de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de l'esmentada avocació, l'EBAP no tindrà competència per tramitar el procediment selectiu per a l'estabilització de la plaça de la categoria de policia de l'Ajuntament de Felanitx, ja que l'assumeix el mateix Ajuntament.

Per tal d'evitar qualsevol perjudici en les persones interessades s'informa que l'EBAP tramitarà una modificació de la convocatòria del procés unificat per eliminar la plaça de l'Ajuntament de Lloret de Vistalegre i el seu temari, i tres places de l'Ajuntament de Felanitx per la qual cosa els aspirants al procés unificat no participaran en la cobertura de la plaça d'aquests Ajuntaments, ni han de preparar el seu temari.

A la major brevetat possible es publicarà aquesta modificació en el BOIB.


Pàgina del cos


català . castellano