Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

PROCES SELECTIU UNIFICAT CATEGORIA POLICIA 2022


Comunicat relacionat amb les sol·licituds dels aspirants amb titulació d¿accés de grau superior

Data publicació: 10/11/2022

Rebudes diverses sol·licituds per a participar en el procés unificat per cobrir les places de la categoria de policia dels diversos municipis, en les que alguns aspirants han al·legat que disposen de la titulació de grau superior/cicle superior/FP superior/ FP2/ tècnic superior, entenent que es tracta d¿un títol equivalent a batxillerat.

Us comuniquem que per considerar que aquesta titulació és equivalent a batxillerat és imprescindible disposar també del títol d¿ESO o equivalent acadèmic.

Per tant, si bé heu signat en la mateixa sol·licitud la declaració de responsable de què disposeu de la titulació exigida per l¿accés, per una major seguretat i evitar malentesos us sol·licitam ens comuniqueu mitjançant l¿adreça de correu electrònic formaciopolicial@ebap.caib.es: nom i DNI así com la via d¿accés al títol de grau superior equivalent, donat que aquesta titul·lació per si mateixa no és equivalent si no disposeu de la titulació d¿ESO o equivalent acadèmic.


Pàgina del cos


català . castellano