Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

PROCES SELECTIU UNIFICAT CATEGORIA POLICIA 2022


Llista provisional de persones aspirants admeses i excloses, amb indicació de les causes de l'exclusió

Data publicació: 15/11/2022

En data 15 de novembre es fan públiques les llistes provisionals de persones admeses i excloses, amb indicació de les causes de l'exclusió, en relació amb la convocatòria del procés unificat per a cobrir les places de la categoria de policia dels municipis d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Binissalem, Bunyola, Calvià, Campanet, Campos, Ciutadella, Consell, Deià, es Mercadal, Estellencs, Formentera, Inca, Llucmajor, Manacor, Mancor de la Vall, Muro, Palma, Pollença, Sant Antoni de Portmany , Sant Josep de sa Talaia, Sant Llorenç des Cardassar, Santanyí i Son Servera.

Amb la finalitat d'evitar errors i, en cas d'haver-los, les persones interessades han de comprovar no solament que no figuren en la relació de persones excloses, sinó que, a més, consten en la relació pertinent de persones admeses.

Les persones aspirants excloses o omeses disposen d'un termini de cinc dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació de la llista provisional, per a esmenar el defecte o adjuntar el document que sigui preceptiu (des de dia 16 a 22 de novembre).

Per això, les persones aspirants que estiguin interessades a realitzar al·legacions han de dur-les a terme a través de l'oportú tràmit telemàtic a través de la Seu Electrònica en els següents enllaços:

- Mallorca: https://www.caib.es/seucaib/ca/200/persones/tramites/tramite/5374202

- Menorca: https://www.caib.es/seucaib/ca/200/persones/tramites/tramite/5374232

- Eivissa-Formentera: https://www.caib.es/seucaib/ca/200/persones/tramites/tramite/5374257

Podeu consultar la Resolució amb la relació de les persones aspirants admeses i excloses al procés selectiu a continuació:

Llistes provisionals admesos i exclosos


Pàgina del cos


català . castellano