Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

PROCES SELECTIU UNIFICAT CATEGORIA POLICIA 2022


Llista definitiva de persones aspirants admeses i excloses, amb indicació de les causes de l'exclusió

Data publicació: 26/11/2022

En data 26 de novembre s'ha publicat en el BOIB Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, a proposta de la directora gerent de l'Escola Balear d'Administració Pública per la qual s'aproven les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses, amb indicació de les causes de l'exclusió, en relació amb la convocatòria del procés unificat per a cobrir les places de la categoria de policia dels municipis d'Alcúdia, Algaida, Andratx, Binissalem, Bunyola, Calvià, Campanet, Campos, Ciutadella, Consell, Deià, es Mercadal, Estellencs, Formentera, Inca, Llucmajor, Manacor, Mancor de la Vall, Muro, Palma, Pollença, Sant Antoni de Portmany , Sant Josep de sa Talaia, Sant Llorenç des Cardassar, Santanyí i Son Servera.

Podeu consultar la Resolució amb la relació de les persones aspirants admeses i excloses al procés selectiu a continuació:

Resolució llistes definitives admesos i exclosos


Pàgina del cos


català . castellano