Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

PROCES SELECTIU UNIFICAT CATEGORIA POLICIA 2022


Convocatòria prova psicotècnica de dia 28 de desembre

Data publicació: 22/12/2022

Atès el nombrós nombre d¿al·legacions presentades i la proximitat en les dates dels diversos exàmens convocats, per tal de no afectar el desenvolupament àgil del procés i permetre una prompta incorporació dels aspirants a les places convocades, no es publicaran les llistes definitives amb caràcter previ a la realització de la prova psicotècnica de dia 28 de desembre de 2022.

Per tant, tots els aspirants que es varen presentar a la segona fase del segon exercici del procés unificat, amb independència de la seva nota provisional, queden convocats a la prova psicotècnica de dia 28 de desembre.

Comunicar que l¿EBAP ha comprovat que en el càlcul aritmètic de les notes provisionals del segon exercici s¿ha produït una errada, doncs el programa informàtic ha penalitzat les preguntes errònies amb un terç en lloc d¿amb un quart. A més, varen ser comptabilitzades de forma errònia les preguntes de reserva.

L¿EBAP ja ha corregit aquestes errades en el programa informàtic que es veuran subsanades amb la publicació de la llista definitiva.

Així mateix, informar que la llista definitiva es publicarà un cop puguin ser resoltes les al·legacions presentades que es realitzarà a la major brevetat possible.

Disculpau les molèsties ocasionades.


Pàgina del cos


català . castellano