Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

BORSA EXTRAORDINARIA POLICIA 2023


Publicació modificació bases de la convocatňria per solˇlicitar excepcionalment canvi d'illa

Data publicació: 15/03/2023

En data 15 de març de 2023 es publica al BOIB Resolució de la consellera de Presidčncia, Funció Pública i Igualtat per la qual es modifica la convocatňria del procediment extraordinari per constituir una borsa d'ocupació temporal específica, descentralitzada per illes, per a la categoria de policia.

Excepcionalment, atenent a un principi d'eficičncia pel fet d'haver-hi més aspirants que places per dur a terme el curs a l'illa de Mallorca i quedar places vacants a l'illa de Menorca, es permetrŕ que aspirants que no tinguin plaça pel curs assignada a la llista provisional d'admesos, i que així ho solˇlicitin en el termini establert, canviďn de l'illa de Mallorca a l'illa de Menorca en la seva opció. Aquest canvi implicarŕ que participaran pel borsí de l'illa de Menorca.

Per tant, els aspirants que no hagin obtingut plaça per realitzar el curs a l'illa de Mallorca a la llista provisional d'admesos podran solˇlicitar modificar la solˇlicitud realitzada per fer la formació a l'illa de Menorca, sempre que restin places vacants i respectant l'ordre d'adjudicació obtingut a la Resolució de 10 de març de 2023.

Els aspirants interessats disposen d'un termini d'un dia i podran solˇlicitar-ho mitjançant l'enllaç del trŕmit telemŕtic i avançant-la per correu electrňnic a formaciopolicial@caib.es

https://www.caib.es/seucaib/ca/200/persones/tramites/tramite/5569354


Pŕgina del cos


catalŕ . castellano