Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

BORSA EXTRAORDINARIA POLICIA 2023


Publicació modificació bases de la convocatòria per sol·licitar excepcionalment canvi d'illa

Data publicació: 15/03/2023

En data 15 de març de 2023 es publica al BOIB Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual es modifica la convocatòria del procediment extraordinari per constituir una borsa d'ocupació temporal específica, descentralitzada per illes, per a la categoria de policia.

Excepcionalment, atenent a un principi d'eficiència pel fet d'haver-hi més aspirants que places per dur a terme el curs a l'illa de Mallorca i quedar places vacants a l'illa de Menorca, es permetrà que aspirants que no tinguin plaça pel curs assignada a la llista provisional d'admesos, i que així ho sol·licitin en el termini establert, canviïn de l'illa de Mallorca a l'illa de Menorca en la seva opció. Aquest canvi implicarà que participaran pel borsí de l'illa de Menorca.

Per tant, els aspirants que no hagin obtingut plaça per realitzar el curs a l'illa de Mallorca a la llista provisional d'admesos podran sol·licitar modificar la sol·licitud realitzada per fer la formació a l'illa de Menorca, sempre que restin places vacants i respectant l'ordre d'adjudicació obtingut a la Resolució de 10 de març de 2023.

Els aspirants interessats disposen d'un termini d'un dia i podran sol·licitar-ho mitjançant l'enllaç del tràmit telemàtic i avançant-la per correu electrònic a formaciopolicial@caib.es

https://www.caib.es/seucaib/ca/200/persones/tramites/tramite/5569354


Pàgina del cos


català . castellano